You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın bapsı müstacel çıkış sinein kullanılacaksa o hin muktezi koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan mecburi olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu pazari konstrüksiyonlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları gibi değildir. Nazarıitibar edilmesi gereken noktalar vardır.

; bir yangın esnasında çatı içerisindeki kişilerin kısaltarak, hızlı ve emin şekilde tahliyesini görüntülemek amacı ile bina deruni yahut dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, katıksız kıyamet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da bina içi merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

En mutabık hediyeı bulmanız ciğerin farklı seçenekleri kontralaştırmanız ve birinci sınıf bir yangın kapısına plasman yapmanız önemlidir. Yangın Kapısı İşte, en onat yangın kapısı fiyatları incelemesi…

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yüzı rabıta opsiyonel olarak alınan hidrolik posta ile daha pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Hangi gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk binanın özelliklerine göre belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, yapının tasarruf klası kadar faktörler patetik olmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız muhakkak başüstüneğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek bâtınin kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik pas sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak ciğerin, henüz bina dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda içli davranılmalıdır.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana bapların semtı keşik yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği gibi, bir odanın mideindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page